Hejsan alla glada!

IMG_2947584704341

Nu kommer jag att lite då och då skriva här på sidan. Jag, Leif Boman spelar ju och sjunger om min älskade Gud, Jesus Kristus, Han som räddade mitt liv från undergång.

Mest gör jag det i Oxelösund men ibland har jag sjungit och talat på lite andra platser också.

Jag önskar ju givetvis mest av allt att varje människa kunde förstå att Gud verkligen finns, att Han älskar alla så mycket att Han har förberett en fantastisk evighet för var och en som vill!

Han gjorde det så oerhört enkelt, det enda vi behöver göra är att ta emot Hans gåva till oss, Jesus Kristus, Han som för ca 2000 år sedan blev spikad på ett kors i staden Jerusalem, Israels huvudstad. Han blev dödad för din och min skull.

Det kan ju låta grymt, men!

Varför Gud tillät det här var för att vi skulle kunna bli renade från våra synder, alla människor är syndare på ett eller annat sätt. Det är ju bara att se på sig själv och acceptera, svårare än så behöver det inte vara. Varför vi har detta syndiga och varför döden finns i våra liv står det skrivet om i Bibelns början, det handlar om Adam och Eva men det kanske vi kan ta lite mer om någon annan gång, vi får se!

Därför i alla fall valde Gud att själv bli till människa för att helt själv ta på sig det straff som synden förtjänar, det står så fint på ett ställe i nya testamentet, i

(Romarbrevet 8:1-2) Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.   Livets Andes lag har i Kristus Jesus gjort mig fri från syndens och dödens lag.

Något orent skulle inte kunna finnas på den plats Gud har förberett för oss alla och därför behöver vi renas från våra synder och brister.

Gud har ordnat allt det här på egen hand, nu är det endast att acceptera det Jesus gjorde för oss, be om syndernas förlåtelse och att börja följa Honom, då har du en säker framtid, en säker plats som väntar i himmelens ljuvliga gårdar. Häng med!

Jag kommer också att fylla på med mer musik här alltefter hur jag hinner med, musik som är tänkt att användas, speciellt för mindre samlingar kanske där det är ont om musikanter. Då är det bara att ladda hem musiken och spela upp den i någon musikspelare och sjunga och eventuellt spela till.

Lycka till, och, det bästa av allt,

Jesu frid!

Mvh, Leif…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.