Vilken är den här Biblecenter.se?

Bilden uppe är evangelisation vid Klarakyrlan i Stockholm i 2009.

Video är evangelisation vid Lillsjö i Stockholm i 2006 när jag studerade svenska språket i ett år. Det var ett hård jobb och ett GUDs mirakel i ett år. Jag tackar GUD. Jag lyssnade också ca. 120 stycken Livets Ords Uppsala församlingens video möten och predikan i året.

I korthet: Jag  studerade Svenska för invånare i Komvux i 2006. I våren alla klasser gick tillsammans och lärarna började visa videofilmer som finns sex scener. Jag slutade kursen, jag minns Daniel. Jag ville inte äta på det där Konungens bord.  Jag evangeliserade sommaren med min fru och jag översatte Matteusevangeliet från svenska till finska, och i hösten 2006 jag gick tillbaka SFI kursen och Gud gjorde ett mirakel. Jag förstår alla som lärade sade.

Shalom! Jag har varit Internet arbete från 1987, men i 2014 har vår svenska och finska sidor varit stängda p.g.a. vi har fått mycket motstånd.

Men i dag öppnar vi sidor igen med Davids predikningar och vår Svenska Nya Testamentet och lovsånger som jag har inspelat i vår hemstudion som herer Jesus är Herren studion.

Så vi hade tidigare sidorna www.jesusarherren.se och www.jeesusonherra.se som har ersätts med den här www.biblecenter.se som är öppet ny den här http://predikan.biblecenter.se/

Den här domän presenterar inte en stor bibelskola med sina byggnaden. Jag och min fru är evangelister av GUDS nåd och den är bara en del vår GUDs arbete, och jag måste hitta ett internet namn som förstås i Svenska, Engelska och Finska. Syftet var den att vi har många tiotals biblar på finska och lite på Svenska och engelska. Därför heter den Biblecenter.se

Jag ger alla ära till GUD.  Jag har fått inspela mycket sånger på finska och en del på svenska av Guds nåd och den Helige Andes smörjelsen som jag tackar Jesus.  Smörjelsen verkar när man lyssnar eller tittar videor. Jag har en världens klass evangelists vittne av den.

Vi håller dessa sidor privat som kommer inte att hittas med Google eller en annan sökmotor i dag. Vi vill skydda dessa härliga möten som vi har med David.

Prenumeration! Därför är den viktig att du som vill se Davids möten på framtid prenumererar mötesvideon så att ger ditt mejladress till mig i möten. Så mötesvideon ska skickats via dessa sidor i samma sätt som tidigare via mejl.

Mvh Jukka

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.