100 människor blev kristen i Kaustinen Folk Music Festival i Finland i 2005 i en vecka!

Kaustinen kolme uskoon tullutta yhtäaikaa laulamassaHelig Ande kom på mig så att jag måste vittna att vad Gud gjorde i mitt tjänst i 2005. 100 stycken människor blev kristen på marknadsplats hos Kaustinen Folk Musik festival. I bilden är några första som sjöng med mig efter de blev tro på Jesus.  I Bilden var mitt första plats hos en bankomatkö.  Musik greger funkar, med egna laddbar batterier, utan nätström.

2005_07_16_00_31_58

I Bilden är en av sista av 100 som blev kristen i kl 04:00 på morgon nä solen blev skina igen…  Alla ära till GUD! Tack till Jesus. Det var K-Markets markanadplats hos Folk Musik festival. Alla ungdomar lovade att jag fick fotografera dem.

Den funkar så att jag bara sjunger Jesu blod sånger och helige andes gåvor verkar i mig och jag kallar människor eller dom kommer till mig och jag pratar med de och de blir kristen.

Jag som evangelist bodde den veckan hos en Kaustinen Babtists församlingens evangelist familj, som sade att Sista tiden har börjat när dom hörde den. Jag som evangelist hade bara 5 EUR tältplats men de plockade mig och hjälpte mig.

Jag var några  år den heltidstjänst i Finland innan jag flyttade till Sverige i 2005.  Alla ära tillhör GUD!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.