Gott nytt år!

Gott nytt år!

gryning_070120

Jag tror att vi har ett mycket spännande år andligt sett framför oss. Det händer mycket på vår jord just nu, kärlekslösheten, oroligheterna och förvirringen ökar precis som Jesus sa.

Vi har krigen i mellanöstern, som bl.a leder till de enorma flyktingströmmar vi i Europa aldrig skådat förr. Både Ryssland och Usa samt många fler länder är involverade. Naturkatastrofer i Sydamerika och lite varstans, klimathot, det ekonomiska läget darrar o.s.v.

Vi har också ett läge i vår värld, där en slags enad världskyrka o ena sidan växer fram, många olika religioner sluts samman. Påven verkar vara en slags centralgestalt i det hela.

Vi har en världsorganisation som också växer fram alltmer. Man hör ännu inte så jättemycket om det men det händer en hel del bakom kulisserna.

Bibeln berättar i Johannes uppenbarelsebok om en slags religiös sköka, och den berättar också om några vilddjur som agerar, ja!

Det är just där vi befinner oss just nu, Anti-krist kommer snart att träda fram!

Det är just det här som vi tydligt i våra dagar nu har börjat se, det är allvar!

Låt oss nu göra oss redo de här sista dagarna innan Jesus kommer för att hämta sina barn, Gud kallar på dig,   du vill väl följa med?

Jesus kommer snart, och det här står det också skrivet om.

(1 Thess 4:13-18)
Bröder, vi vill att ni ska veta hur det blir med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp. Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så ska Gud på samma sätt genom Jesus föra fram de insomnade tillsammans med honom. Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst ska alls inte komma före de insomnade. När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.

Låt oss vara redo!

Gott nytt år igen då och, Jesu underbara frid, mvh Leif Boman…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.